مهرداد بیگلو  20 خرداد 1397 19:00

 این روزها اسم پاوربانک را بسیار می‌شنویم و با مدل‌های مختلفی متعلق به مقابل می‌شویم. شاید برای شما هم این سؤال پیش آمده که کدام پاور بانک ارزش خرید دارد؟ اصلاً پاوربانک تبلیغاتی به چه دردی می‌خورد و اینکه چه هزینه‌ای لازم است تا یک پاوربانک مناسب را خریداری کنیم. با ما به اتفاق باشید لغایت ضمن معرفی فاکتورهای یک پاوربانک خوب، شما را با بهترین پاوربانک‌های بازار آشنا کنیم.


 گنجایش و قابل‌حمل بودن

هنگامی‌که یک پاور بانک خریداری می‌کنیم، نخستین موردی که برای بسیاری از کاربران اهمیت دارد؛ گنجایش باتری مورد بهره‌گیری در آن است که برحسب میلی‌آمپر ساعت اندازه‌گیری می‌شود. هم‌چنین، از این یکتا برای محاسبه گنجایش باتری‌ گوشی‌های هوشمند یا تبلت‌ها بهره‌گیری می‌شود و هنگامی‌که یک پاور بانک با ظرفیت 2000 میلی‌آمپر ساعت خریداری می‌کنید، به راستی این پاور بانک می‌تواند گوشی‌هوشمند شما را با ظرفیت 2000 میلی‌آمپر لغایت یک‌بار به‌طور کامل شارژ نماید. با این‌حال، به انگیزه از دست‌رفتن بخشی از انرژی باتری به انگیزه پایداری مدار، کیفیت سلول‌های باتری و . این موضوع چندان به درستی مبدل نمی‌شود.


به همین جهت، پیشنهاد می‌شود که همواره، یک پاور بانک با ظرفیت بیشتری در سنجش با ظرفیت باتری گوشی‌هوشمند یا تبلت خویش خریداری نمایید. برای مثال، در صورتی‌که گنجایش باتری گوشی‌هوشمند شما 3000 میلی‌آمپر ساعت است؛ پیشنهاد می‌شود که یک پاور بانک با کمینه گنجایش 3500 میلی‌آمپر ساعت خریداری نمایید لغایت بتوانید کمینه یک بار به طور کامل، گوشی خود را شارژ کنید.


در صورتی‌که برای مدت طولانی به پریز برق دسترسی ندارید و به طور همیشگی در حال مسافرت هستید، خرید یک پاور بانک با گنجایش بالا پیشنهاد می‌شود (البته در صورتی‌که بتوانید خرج خرید آن‌را پرداخت نمایید). با این‌حال، باید مدنظر داشته باشید که خرید یک پاور بانک با گنجایش بالا، بدین معنی خواهد بود که برای شارژ نمودن کامل گنجایش باتری داخلی پاور بانک، مدت زمان کمابیش زیادی لازم است. متمایز از این موضوع، هنگامی‌که یک پاور بانک با ظرفیت بالاتر برگزیدن می‌کنید، باید مدنظر داشته باشید که این جستار به معنای افزایش اندازه، بالا رفتن وزن و قیمت آن خواهد بود.


هم‌چنین، در برخی از پاور بانک‌ها این امکان فراهم شده است الی باتری داخلی آن‌ها، هنگامی‌که در حال به کارگیری این پاور بانک‌ها هستید؛ دوباره شارژ شود. با این‌حال، این روش را چندان توصیه نمی‌کنیم زیرا بر روی طول عمر باتری درون پاور بانک تاثیر منفی خواهد گذاشت.


جریان‌ ورودی

جریان ورودی در اغلب گوشی‌های هوشمند قدیمی به 1 آمپر اندک شده است و در گوشی‌های هوشمند جدیدتر، جریان ورودی به نزدیک 2 آمپر رسیده است. به همین جهت، قبل از خرید یک پاور بانک برای گوشی‌هوشمند یا تبلت خود، نگاهی به مشخصات گوشی و شارژر آن بیاندازید.


در صورتی‌که برایتان امکان‌پذیر است، یک پاور بانک با دو درگاه یواس‌بی با خروجی 1 آمپر و 2 آمپر خریداری نمایید. به یاد داشته باشید که جریان خروجی از یک پاور بانک، از اهمیت فوقانی برخوردار است و به همین جهت، همواره این فاکتور را در اثناء خرید یک پاور بانک برای تبلت یا گوشی‌هوشمند خود، مدنظر پیمان دهید.


 شمار پورت‌ها

بسیاری از پاور بانک‌های جدید، با کابل یواس‌بی به اتفاق شده است و به همین جهت، هنگامی‌که کابل یواس‌بی شارژر خود را فراموش می‌کنید؛ نباید چندان نگران باشید. هم‌چنین، در تعدادی از پاور بانک‌ها درگاه لایتنینگ تعبیه شده است و این موضوع به معنای قیمت بالاتر آن‌ خواهد بود.


در کنار این موضوع به این فاکتور توجه داشته باشید که درگاه اضافی بر روی جریان خروجی پاور بانک تاثیرگذار است. برای مثال، زمانی‌که یک پاور بانک با دو درگاه 2 آمپری برگزیدن می‌کنید؛ جریان خروجی در صورت اتصال یک دستگاه به دو آمپر می‌رسد و در چهره به کارگیری دو درگاه، شدنی است جریان خروجی به هر دستگاه به 1.5 آمپر محدود شود. البته پاور بانک‌هایی نیز وجود دارد که مجموع جریان خروجی از آن‌ها به 4 آمپر می‌رسد اما بها بسیار بالایی خواهند داشت.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : پاور ,بانک ,باتری ,آمپر ,گنجایش ,خریداری ,پاور بانک ,جریان خروجی ,داشته باشید ,میلی‌آمپر ساعت ,همین جهت، ,مدنظر داشته باشید ,باید مدنظر داشته
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان The Me tashrifatsamin soodibaspar تدریس دروس انسانی (به زبان آدمی زاد) ترفندهاي زيبايي فرکتال صبا خرید و فروش آپارتمان در اندیشه سوالات استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی (تخصصی و عمومی) نوبت چهارم